arboPONOS
Bokstraat 26
6413 AT Heerlen
06-18290310
info@arboponos.nl
KvK: 60362618

Diensten

Verzuim & begeleiding

U wilt een gezonde organisatie, maar er worden toch wel eens medewerkers ziek. Dan wilt u dat deze zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen. PONOS begeleidt uw verzuimende medewerkers, met als doel hen zo snel en adequaat mogelijk weer aan het werk te krijgen.

Uw mensen blijven langer met plezier aan het werk!

PONOS helpt u méér uit uw organisatie te halen. Wij geven u en uw werknemers duidelijk advies over verzuim. En nog beter: het voorkomen van verzuim, zodat u uw mensen optimaal en duurzaam kunt inzetten. En zodat uw mensen gezond en met plezier langer blijven werken.

Wij bieden u transparante dienstverlening voor verzuimbegeleiding, betrouwbaar onderzoek en helder advies. Onze adviezen geven we niet alleen aan u, maar ook aan uw medewerkers, leidinggevenden en HR-professionals.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor keuringen en health checks.

Keuringen

U wilt weten of uw medewerker zijn functie goed kan uitvoeren. En u wilt inzicht in de gezondheidsrisico's van uw organisatie. Wij voeren keuringen uit die bij de functies passen. U krijgt concreet advies over hoe u de gezondheidsrisico's kunt minimaliseren.

Veilige & gezonde werkplek

U wilt een veilige en gezonde werkomgeving. Dit vermindert het verzuim en zorgt ervoor dat uw medewerkers beter inzetbaar zijn. Wij adviseren u hierover. Wij bieden u inzicht in de oorzaken van (dreigend) verzuim, gericht op uw branche.

Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

U wilt uw mensen veilige en gezonde arbeidsomstandigheden bieden, zodat zij optimaal inzetbaar zijn. Wij onderzoeken hoe veilig uw organisatie is. De verplichte RI&E voeren wij voor u uit of toetsen deze.

Trainingen & opleidingen

U wilt de juiste kennis en vaardigheden in huis hebben. U wilt dat uw mensen weten hoe zij gezond en veilig werken. PONOS biedt uw medewerkers hiervoor de juiste trainingen aan. Met als doel minder verzuim.